Το GentleLase ProU® του οίκου Candela αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση. Η ανανεωμένη έκδοση του ασφαλέστερου και αποτελεσματικότερου συστήματος Laser Αλεξανδρίτη το καθιστά ακόμη πιo εύχρηστο ταχύτερο και αποδοτικότερο.

Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase ProU®, το καθιστούν το λέιζερ εκλογής για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Τo GentleLase Pro-U® έχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί και να προσφέρει επίσης τα χαρακτηριστικά 1064nm.

ΑΣΦΑΛΕΣ

Η laser αποτρίχωση από ιατρικά μηχανήματα  είναι απόλυτα ασφαλής.

ΜΕΙΩΣΗ

Μείωση 60% από την 3η συνεδρία

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ναι το αποτέλεσμα είναι μόνιμο σε ποσοστό έως και 90%.

 • Τεχνολογία & Δυνατότητες

  Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητες του GentleLase Pro®, το καθιστούν το λέιζερ εκλογής για ασφαλή και γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος. Τo GentleLase Pro-U® έχει τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί και να προσφέρει επίσης τα χαρακτηριστικά 1064nm. Η ταχύτητά του και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των γιατρών και των ασθενών παγκοσμίως. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της Candela, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συστήματος ψύξης. Η δυνατότητα απελευθέρωσης μεγάλης διαμέτρου δέσμης (20/22/24) το καθιστά ως το γρηγορότερο laser αποτρίχωσης στην αγορά.

  ανδρική αποτρίχωση λέιζερ

Εφαρμογές

Πρόσωπο, Μεσόφρυο, Αυτιά, Χέρια, Πόδια, Πλάτη, Ώμοι,  Στέρνο, Μασχάλες, Κοιλιακή χώρα, Γλουτοί κ.λπ.

Χαρακτηριστικά Alexandrite Candela GentleLase Pro-U

 • Ταχύτερο , ασφαλέστερο, πιο αποτελεσματικό (έως 2Hz)
 • Ευρύ φάσμα spot sizes (διάμετρος δέσμης laser από1.5mm έως 24mm)
 • Μεταβλητή διάρκεια παλμού
 • Εργονομικές λαβές
 • Έξυπνη οθόνη αφής
 • Κομψό, Έξυπνος σχεδιασμός

Κλείσε ραντεβού για δωρεάν ενημέρωση